logo

Филтър
 • В НАВЕЧЕРИЕТО НА ДЕНЯ НА ЗЕМЯТА 22 АПРИЛ УЧЕНИЦИТЕ ОТ СОУ „ВЕЛА БЛАГОЕВА” ЗАСАДИХА ДРЪВЧЕТА – СИМВОЛ НА ЖИВОТА

  На 21 април в 11 часа  учениците от седми и девети клас на СОУ „Вела Благоева” се включиха активно в инициативата „Подари дръвче, засади гора” под патронажа на министъра на образованието младежта и науката  Сергей Игнатов. В двора на училището те засадиха повече от 20 иглолистни фиданки и липи, заедно с учители и служители. За успешното реализиране на инициативата помогнаха местните държавни горски стопанства в Плачковци и Г. Оряховица, които подариха младите дръвчета на училището. По-малките ученици от III до VI клас ще продължат да се грижат за фиданките, като ги поливат, а десетокласниците от учебна компания "VICTORIA" ще изработят обозначителни табелки, на които ще пише датата и повода на засаждането, както и класа, който ще се грижи за него.

  Седмокласници и осмокласници от групи по училищни проекти с ръководител  Кр. Ганева се включиха в инициативата на регионалната екоинспекция и участваха в залесяването на зелените площи на западния пътен възел във Велико Търново.

  Дарик

 • РОДИТЕЛСКА СРЕЩА ЗА ПЪРВОКЛАСНИЦИТЕ ЗА УЧЕБНАТА 2012/2013 НА 26 АПРИЛ 2012 Г.

  На 26 април 2012 година (четвъртък) от 18:00 часа в СОУ "Вела Благоева" ще се проведе родителска среща за бъдещите ученици от I клас за учебната 2012/2013 година.

  Родителската среща ще се проведе в учителската стая на третия етаж.

 • ДВАМА КАНДИДАТИ ЗА ИЗБОР НА УЧИЛИЩEН УЧЕНИЧЕСКИ ОМБУДСМАН В СОУ „ВЕЛА БЛАГОЕВА” НА 9 МАЙ 2012 Г.

  На свое заседание от 10.04.2012 г. Централната училищна избирателна комисия допусна на изборите за Училищен ученически омбусман на 9 май 2012 г.следните кандидати:

  1. Никола Марков Узунов, XI клас, с изборен щаб „Победител”;

  2. Светлозар Евгениев Иванов, X клас, с изборен щаб „Справедлив ученически процес”.

  От 17 до 20 април учениците от СОУ „В. Благоева” могат да подават заявления за електронно гласуване на изборите за Училищен ученически омбудсман в канцеларията на училището.

  От 19 април двамата кандидати за Училищен ученически омбудсман и техните изборни щабове могат да провеждат предизборната си кампания в регламентираното от Училищна избирателна комисия време: часа на класа, междучасията и след часовете за деня, в срок до 8 май 2012 г. включително.

 • ВЕЛИКДЕНСКИ ПОЗДРАВ ОТ ШЕСТОКЛАСНИЦИТЕ НА СОУ "ВЕЛА БЛАГОЕВА"

  Свети и светли празници

  пожелават учениците от VI клас на СОУ "Вела Благоева"!

 • ВЕЛИКДЕНСКИ БАЗАР В СОУ "ВЕЛА БЛАГОЕВА"

  ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ВЕЛИКДЕНСКИЯ БАЗАР В СТАЯ 111 НА СОУ "ВЕЛА БЛАГОЕВА"!


  Малките "сръчковци" от клуб "Сръчни ръце" по проект УСПЕХ от IVA клас с ръководител старши учител Таня Енева изработиха много красиви предмети и ги изложиха на Великденския базар. В него се включиха много ученици от начален етап - клуб "Малките предприемачи в действие", с ръководител главен учител Пенка Иванова, както и представителите на арт-студио „Приложник декоратор” от V клас с ръководител библиотекаря Анастасия Антонова. Великденските яйца, кошнички, картички и още много други Великденски украси ще се продават с благотворителна цел. Учениците сами ще решат за какво ще изразходват средствата получени от продажбата.


 • РЕЗУЛТАТИ НА УЧЕНИЦИ ОТ СОУ „В. БЛАГОЕВА” В МАТЕМАТИЧЕСКОТО СЪСТЕЗАНИЕ "ЕВРОПЕЙСКО КЕНГУРУ”

  На 17 март 2012 г. във Велико Търново се проведе най-масовото математическо състезание в света за ученици от втори до дванадесети клас - "Европейско кенгуру". С най-добри постижения от участвалите ученици от начален етап на СОУ „Вела Благоева” са:
  Михаил Радоев от IIВ клас - на 2 място;
  Катерина Тончева от IIБ клас – на 3 място;
  Мирослав Миленов от IIВ клас - на 5 място.

  При по-големите ученици добре се представиха:
  Андрей ВърбановVIA клас с 4-ти резултат в групата на V-VI клас; 
  Мартин Иванов, VIIА клас с 6-ти резултат в групата на VII-VIII клас.

Language / Език


Приятели

 

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Брояч

 
 

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
321
494
9364

Вашето IP: 54.156.39.245

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.